Logo CDA

...Met onze
woningverzekering

 
Beter bekend als “CDA Home Elite”

Uw huis is niet alleen uw erfenis, het is bovenal uw “cocon”, uw “thuis”, de plaats waar u graag vertoeft samen met uw gezin en uw herinneringen. Een ongeluk kan echter alles veranderen …

Op zo’n moment heeft u de best mogelijke dekking nodig en staan wij altijd voor u klaar. Dankzij onze 24/7 bijstand wordt u onmiddellijk opgevangen en bijgestaan in geval van een ongeval. 

Bereken de waarde
van uw huis

De te verzekeren waarde van uw huis zal worden bepaald door ons taxatiesysteem.

Bereken de waarde van uw
huurappartement

De te verzekeren waarde van uw appartement zal worden bepaald door ons taxatiesysteem.

Woningverzekering:

Bereken
uw premie

U kan uw premie zelf berekenen op basis van het berekende/bekende kapitaal.

Maak een
afspraak

Of laat een specialist het werk voor u doen bij u thuis.

CDA-Assurances-Verzekeringen

CDA Home Elite


Met CDA Home Elite krijgt u alle dekkingen die u nodig heeft voor uw gezin:
– Woningverzekering
– Rechtsbijstand woning
– Telefonische bijstand
– 24/24 uur bijstand voor goederen en personen
– Persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering
– Verzekering voor huishoudelijk personeel

CDA Home Elite is onze eigen verzekering. De berekening van de te verzekeren waarde voor uw huis gebaseerd op onze SARP. Zodra deze werd toegepast garanderen wij de herbouwwaarde van uw huis.

 

CDA VERZEKERINGEN WERKT MET EIGEN ADVISEURS ...

Zij komen op verzoek bij u thuis om uw verzekeringsbehoeften te bespreken en de verschillende dekkingsmogelijkheden met u na te gaan. Wilt u uw zonnepanelen of uw zwembad meeverzekeren? Onze adviseurs zullen uw polis stap voor stap met u doornemen. U bent zeker van de beste dekking aan de juiste prijs.

CDA geeft de voorkeur aan een persoonlijk, snel en efficiënt contact en dienstverlening. U kan telefonisch contact met ons opnemen of via “My CDA”, ons online platform, of u kan zelfs naar onze kantoren komen. Indien u de waardebepaling zelf wenst uit te voeren stellen wij onze tools ter beschikking om uw werk gemakkelijker te maken.

EEN KORTING VAN 20%

Bij CDA bieden wij u 20% korting op de premie van uw eerste woningverzekering. Dat is onze manier om u welkom te heten.

In de daaropvolgende jaren profiteert u van de herverdeling van onze winst in de vorm van een korting. Dit is momenteel 27% van de nettopremie van het vorige woningjaar en dit bedrag wordt afgetrokken van uw nieuwe premie.

CDA-Assurances-Verzekeringen
De korting verdient u tijdens de hele duur van uw brandpolis. Dat maakt CDA tot een unieke onderneming in de verzekeringssector.

Stel ons voor aan een nieuwe klant...

Ten slotte kunt u een of meer nieuwe woningverzekeringsklanten sponsoren. Stel ze aan ons voor en ook zij zullen in de watten gelegd worden. Als dank ontvangt u een sponsorbonus van 50 euro voor elke nieuwe klant!

CDA-Assurances-Verzekeringen