Logo CDA

...ONZE ONGEVALLENVERZEKERING PRIVELEVEN

...ONZE ONGEVALLENVERZEKERING PRIVELEVEN

Beter bekend als “familiale verzekering”.

De meeste mensen denken dat deze polis enkel schade dekt die door kinderen of huisdieren wordt veroorzaakt. Deze polis gaat echter veel verder en dekt alle schade die u per ongeluk aan anderen toebrengt en hij kan u dus uit een aantal zeer vervelende situaties redden.

De rechtsbijstandverzekering is automatisch inbegrepen in de ongevallenverzekering privéleven waarop u een beroep kan doen indien u het slachtoffer bent van een ongeval dat in het kader van uw privéleven is gedekt.

Voorbeeld:

U maakt met uw karretje een kras op een auto op de parking van de supermarkt. Uw zoon loopt een oudere vrouw omver terwijl hij met zijn vrienden speelt. Uw hond verwondt een kind. U veroorzaakt een verkeersongeval terwijl u op de openbare weg loopt of fietst.

Wist u dat grootouders die op hun kleinkinderen passen, zelfs maar voor een uurtje, aansprakelijk zijn wanneer de kleinkinderen schade toebrengen aan derden?

Een ander weinig bekend maar veel voorkomend voorbeeld is de waterschade die aan het huis van de buren wordt toegebracht doordat uw badkuip overloopt. Dit soort schade wordt nooit gedekt door uw woningverzekering, maar wel door uw ongevallenverzekering privéleven!

RECHTSBESCHERMING BIJ EEN ONGEVAL...

 

De inbegrepen rechtsbijstandsverzekering garandeert dat CDA aan uw zijde staat om uw rechten te verdedigen indien u het slachtoffer bent van een gedekte schade.

CDA dekt ook de strafrechtelijke verdediging als u onopzettelijk schade heeft veroorzaakt.

Heeft u interesse?
Neem contact met ons op.