Logo CDA

Over ons...

CDA Verzekeringen werd in 1909 opgericht door een groep ambtenaren van het ministerie van Financiën. In de rechtsvorm van een “coöperatieve vennootschap” heeft CDA van meet af aan de wil en de roeping gehad om haar winst via een teruggave onder haar klanten te verdelen.

CDA is sindsdien trouw gebleven aan zijn waarden. Het zit in ons bloed! Wij garanderen een vriendelijke ondersteuning, onafhankelijkheid en een vlotte bereikbaarheid. Van het aanwerven van nieuwe medewerkers tot het helpen van klanten met hun vragen of zorgen: onze waarden zijn terug te vinden in alles wat we doen.

CDA Verzekeringen...

Persoonlijk gesprek

Persoonlijk gesprek

Kleine verschillen met een enorme toegevoegde waarde


CDA vindt het belangrijk om altijd een eerlijk en tijdig antwoord te kunnen geven. CDA werkt niet samen met makelaars om zo sneller te kunnen reageren. Onze eigen regionale adviseurs staan tot uw beschikking om u met al hun expertise bij te staan.

Wat ons uniek maakt is dat wij naar u toe komen om u het beste advies te geven.

Onze adviseurs zijn en blijven altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of om u te helpen uw verzekeringsproblemen op te lossen.

Een specialist in de verzekering van uw huis...

 

Onze producten worden voortdurend bijgewerkt en garanderen dus een totale waarborg van uw vermogen. Een van de taken van onze regionale adviseurs is uw huis correct in te schatten om het zo goed mogelijk te verzekeren. Deze dienst is uniek op de markt. Onze manier van werken betekent dat CDA-verzekerden 100% tevreden zijn.
CDA blijft groeien met respect voor en behoud van de filosofie van de oprichters. Waarom een “100% Belgische” succesformule veranderen die twee wereldoorlogen heeft overleefd, meerdere financiële crisissen … en die altijd de belangen van de verzekerden voor ogen heeft gehouden?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

De voordelen van CDA Verzekeringen

De coöperatieve beginselen die sommigen vandaag als een vernieuwing voorstellen maken al meer dan een eeuw deel uit van CDA:

Gelijk stemrecht

Gelijk stemrecht in de Algemene Vergadering: één persoon, één stem – elk aandeel geeft recht op één stem.

Teruggave

U deelt rechtstreeks in de winst, of er nu een claim is of niet.

Solidariteit

U kan zeker zijn van een eerlijke behandeling dankzij onze aandacht voor onze algemene contractuele voorwaarden, d.w.z. de gunstigste voorwaarden en dezelfde garanties voor iedereen.

Onze diensverlening

De best mogelijke dienstverlening zoeken tegen een eerlijke prijs, zodat u duidelijke en goed doordachte garanties krijgt, ongeacht uw profiel.

Respect

Respect voor de belangen van de medewerkers – u heeft recht op inzage in ons beleid en onze activiteiten.

Prijs

Dankzij een goed beheer blijft onze financiële gezondheid optimaal, een garantie voor uw veiligheid. Dat blijft onze voornaamste zorg, om zo grote schadegevallen of natuurrampen te kunnen dekken.