Logo CDA

Over CDA...

CDA Verzekeringen werd in 1909 opgericht door een groep ambtenaren van het Ministerie van Financiën. In de rechtsvorm van een “coöperatieve vennootschap” is CDA altijd bereid en in staat geweest haar winst onder haar klanten te verdelen via een korting.

Gedurende al die tijd heeft CDA haar waarden niet verloochend. Het zit in ons bloed! Wij garanderen steun, onafhankelijkheid en een snelle, vriendelijke bereikbaarheid. Van het aanwerven van nieuw personeel tot het helpen van klanten met hun vragen of zorgen: onze waarden zijn terug te vinden in alles wat wij doen.

CDA Verzekeringen...

Persoonlijk gesprek

Kleine verschillen met een enorme toegevoegde waarde

CDA vindt het belangrijk om altijd een eerlijk en snel antwoord te kunnen geven. CDA werkt niet samen met makelaars om zo sneller antwoord te kunnen geven. Onze eigen regionale adviseurs staan tot uw beschikking met al hun expertise.

Wat ons uniek maakt is dat wij naar u toe komen met het beste advies.

Onze adviseurs zijn en blijven altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden of u te helpen uw verzekeringsproblemen op te lossen.

Een specialist in uw woningverzekering...

 

Onze producten worden voortdurend bijgewerkt en garanderen dus een totale garantie van uw vermogen. Een van de taken van onze regionale adviseurs bestaat erin uw eigendom correct te evalueren om deze zo goed mogelijk te verzekeren. Die dienst is uniek op de markt. Onze manier van werken betekent dat de verzekerden van CDA 100% tevreden zijn.
CDA blijft groeien met respect voor en behoud van de filosofie van de oprichters. Waarom een succesvolle “100% Belgische” formule veranderen die twee wereldoorlogen heeft overleefd, meerdere financiële crisissen en die altijd de belangen van de verzekerden voor ogen heeft gehouden?

Aarzel niet om contact op te nemen

De voordelen van CDA Verzekeringen

De coöperatieve beginselen, die vandaag door sommigen als een vernieuwing worden voorgesteld, maken al meer dan een eeuw deel uit van CDA:

Gelijke stemrechten

Gelijk stemrecht in de Algemene Vergadering: één persoon, één stem – elk aandeel geeft recht op één stem.

Korting

U deelt rechtstreeks in de voordelen, of er nu een vordering is of niet.

Solidariteit

U bent verzekerd van een eerlijke behandeling dankzij onze aandacht voor onze algemene contractuele voorwaarden, d.w.z. de gunstigste voorwaarden en dezelfde waarborgen voor iedereen.

Onze dienstverlening

Zoeken naar de best mogelijke dienstverlening tegen een eerlijke prijs zodat u duidelijke en goed doordachte garanties krijgt, ongeacht uw profiel.

Respect

Eerbiediging van de belangen van de coöperanten. U heeft recht op inzage in ons beleid en onze activiteiten.

Prijs

Dankzij een goed beheer blijft onze financiële gezondheid optimaal, een garantie voor uw veiligheid. Dat blijft onze voornaamste zorg om grote schadegevallen of natuurrampen te kunnen dekken.