Logo CDA

...MET ONZE UITGEBREIDE RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

...MET ONZE UITGEBREIDE RECHTSBIJSTAND-
VERZEKERING

Een belastingvoordeel binnen handbereik

Sinds 01/09/2019 geniet u een belastingvermindering wanneer u een persoonlijke uitgebreide rechtsbijstandverzekering afsluit.

Daartoe moet het gekozen product aan bepaalde voorwaarden voldoen wat betreft de gedekte risico’s, de minimumdekking, de waarborgen en de wachttijden.
De rechtsbijstandsdekking bij een persoonlijke aansprakelijkheidsverzekering (familiale verzekering) of bij een woningverzekering (brandverzekering) volstaat niet om dit belastingvoordeel te genieten.

Bovendien biedt de uitgebreide rechtsbijstandverzekering u specifieke waarborgen die niet vervat zijn in uw klassieke particuliere levensverzekering of in de rechtsbijstandverzekering die aan uw woningverzekering is gekoppeld.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw belastingvoordeel te berekenen!

Uw privéleven beter beschermen

Een uitbreiding van uw dekking kan zeer nuttig zijn in uw dagelijks leven. Er zijn veel situaties waarin juridische bijstand een echt voordeel is: een geschil met uw werkgever, een probleem met uw huisbaas, een aankoop waarover u erg teleurgesteld bent of die verborgen gebreken heeft, uw buurman die wat te luidruchtig is, pesterijen op school, problemen met werkzaamheden in of aan uw huis, familieruzies, …

Een rechtsbijstandverzekering biedt juridische diensten aan en kan de kosten dekken (hoofdzakelijk gerechtskosten en advocaatkosten). Op die manier kan u uw rechten doen gelden in geval van een geschil.

“Wij stellen u daarom graag het individuele product FISC ACCESS voor, van onze vertrouwde partner ARAG, een onafhankelijke verzekeraar die gespecialiseerd is in rechtsbijstand.”

LAAT U LEIDEN ...

Ontdek alle voordelen van dit product in onze brochure.

Bent u geïnteresseerd in het individuele product FISC ACCESS?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen om samen dit nieuwe product te ontdekken en te zien of het aan uw eisen en behoeften voldoet.

Brochure FISC ACCESS

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden: