Logo CDA

...MET ONZE UITGEBREIDE RECHTSBIJSTANDVERZEKERING

...MET ONZE UITGEBREIDE RECHTSBIJSTAND-
VERZEKERING

Belastingvoordeel binnen handbereik

Sinds 01/09/2019 kunt u profiteren van een belastingvermindering bij het afsluiten van een private uitgebreide rechtsbijstandverzekering. Daartoe moet het gekozen product voldoen aan bepaalde voorwaarden betreffende de gedekte risico’s, de minimumdekking, de garanties en de vastgestelde wachttijden.

De eventuele waarborg Rechtsbijstand inbegrepen in een aansprakelijkheidsverzekering (familiale verzekering) of in een woningverzekering (brand) volstaat niet om van dit belastingvoordeel te genieten.

Bovendien biedt de uitgebreide rechtsbijstandsverzekering u specifieke waarborgen die niet vervat zijn in uw klassieke levensverzekering of in de rechtsbijstandsverzekering die verbonden is aan uw woonverzekering.

Neem contact met ons op voor meer informatie en om uw belastingvoordeel te berekenen!

Maak een afspraak
Contacteer ons

Uw privéleven beter beschermd

Uitbreiding van uw bescherming kan zeer nuttig zijn in uw dagelijks leven. Er zijn veel situaties waarin juridische bijstand een echt voordeel is: een conflict met uw werkgever, een probleem met uw huisbaas, een aankoop die u tegenvalt of die verborgen gebreken heeft, uw buurman die een beetje te luidruchtig is, pesterijen op school, problemen met werkzaamheden in of aan uw huis, familieconflicten …

Een rechtsbijstandsverzekeraar biedt juridische diensten aan en kan kosten overnemen (voornamelijk gerechts- en advocaatkosten). Zo kunt u uw rechten doen gelden bij geschillen.

Daarom stellen wij het Individuele product FISC ACCESS van onze vertrouwde partner ARAG voor, een onafhankelijke verzekeraar die gespecialiseerd is in rechtsbescherming.  

LAAT U BEGELEIDEN...

 
Ontdek alle voordelen van dit product in onze brochure.

Bent u geïnteresseerd in het Particuliere FISC ACCESS?
Contacteer ons dan gerust om samen dit nieuwe product te bekijken en te bespreken of het aan uw eisen en behoeften voldoet.

Brochure FISC ACCESS

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden: