Logo CDA

...ONZE
AANSPRAKELIJKHEIDSVERZEKERING

...ONZE
AANSPRAKELIJKHEIDS-
VERZEKERING

Beter bekend als “familiale verzekering”.

De meeste mensen denken dat deze polis alleen schade dekt die door kinderen of huisdieren wordt veroorzaakt. Dat is echter een grote misvatting want deze polis gaat veel verder en dekt alle schade die u per ongeluk aan anderen toebrengt. Hij kan u uit een aantal zeer vervelende situaties redden.

De rechtsbijstandverzekering is automatisch inbegrepen in de particuliere levensverzekering die u kan inroepen indien u het slachtoffer bent van een gedekte schade in uw privéleven.

Maak een afspraak
Contacteer ons

Bijvoorbeeld:

Op een parkeerplaats van een supermarkt maakt u met uw karretje een kras op een voertuig. Uw zoon laat een oudere vrouw struikelen terwijl hij met zijn vrienden speelt. Uw hond verwondt een kind. U veroorzaakt een verkeersongeval terwijl u op de openbare weg loopt of fietst.

Wist u dat grootouders die op hun kleinkinderen passen, zelfs als is dat maar een uurtje, aansprakelijk zijn wanneer de kleinkinderen schade toebrengen aan anderen?

Een ander weinig bekend maar veel voorkomend voorbeeld is de waterschade die aan het huis van de buren wordt toegebracht doordat uw badkuip overloopt. Dit soort schade wordt nooit gedekt door uw woningverzekering, maar wel door uw aansprakelijkheidsverzekering!

rechtsbijstand bij ongevallen...

 

De inbegrepen rechtsbijstandsverzekering garandeert dat CDA aan uw zijde staat om uw rechten te verdedigen indien u het slachtoffer bent van een gedekte schade.

CDA dekt ook de strafrechtelijke verdediging als u onopzettelijk schade heeft veroorzaakt.

Bent u geïnteresseerd?
Neem contact met ons op.